Külastusi

Lunes, 15 de diciembre

Magasin hommikul sisse ja pidin takso võtma. Tundides lugesin emme saadetud väikest raamatut „Põlev Ratas“..väga imelik raamat. Rääkisin Paúlile kui toredad jõulud mul tulevad. Paúl mõtles natuke aega ja ütles siis, et laupäeval teeme tema juures teiste vahetusõpilastega jõulu õhtu..et minul ka jõulud oleksid :)! Ostame suure kalkuni, mille Paúl ise valmis kokkab...loomulikult riisi kuna see on ju ecuadorile nii traditsiooniline, kooki ja muud magustoitu, kokteile, puuviljasalatit ja muud head ja toredat. Kui hea :)
Täna oli meil esimene kitarri tund. Õpsi nimi on Paulo, ta on siga lahe!! Ta on ka inglise keele õpetaja ja annab meiesugustele hispaania keele tunde:D Kohe loomulikult kitarri näppima hakata ei saa, kuskil kolm esimest tundi on teooria tunnid..vist nimetatakse neid nii. Sellist kildu viskas õps ikka, kõik olime naermisest punased:D Kontrollis kui hästi me hispaania keeles loeme, me Annaga pidavat kõige selgemini sõnu hääldama..Vickyt ei olnud koolis, ta oleks kindlasti kõikse parem. Tunnid hakkavad olema esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel. Üks tund on 3$ inimese kohta. Aa õps ütles, et kontrollib iga tund kas oleme asjad ära õppinud ja teame peast..kui ei tea, siis on karistus – peab midagi kogu kooli ees tegema. Lohutas meid sellega, et strippi ei pea tegema:D
Pärast kooli pidin Paúli juurde minema. Läksin bussiga kesklinna ja pidin suts maad jala minema. Vihma hakkas hullu moodi sadama ja ma siis pool jooksuga läksin. Aga kurjam läksin kuskilt väga valesti ja olin teadmata kadunud:D Läbi märg ja kuskil pärapõrgus..olin veidi tige, aga siis mõtlesin et on ikka sitt lugu küll ja hakkasin enda üle naerma. Ligi kolmveerand tunnilise ekslemisega jõudsin lõpuks Paúli juurde. Nad olid Vickyga kuuse üles pannud – valge plastmass kuusk, ilusate kuldsete ehete ja elektriküünaldega..täitsa ilus oli. Paúl ütles, et ta ise poleks viitsinud panna, aga et mul veidi jõule oleks, siis pani :D :) Kuuse alla tegime inimeste, loomade ja majakestega küla. Mujale panime ka ikka ehteid. Siis hakkas Paúl kokkama, tegi mõnusa salsakastmega röstsaiu ja küpsetas koogi. Kas pole mitte multifunksionaalne poiss – oskab üli hästi meikida ja soenguid teha, talle meeldib süüa teha ja teeb seda hästi, hoiab korda, on intelligentne ja tark..mitte nagu enamus selles vanuses poisse, kelle aju on 13 aastaselt kängu jäänud. Ta tunneb palju tähtsaid inimesi ja peaaegu igas poes, kuhu ta sisse astub, on tal tutvusi. Palun mulle Eestisse ka üks Paúl.
Kesklinnas toimusid parkides pisikesed kontserdi moodi asjad, käisime neid veidi uurimas. Väsimuseuss tuli kallale, tulin koju ära ja vajusin kohe magama.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tahan ka oma Pauli!!!!!:D:P

Anu Juhken ütles ...

kõik tahavad nüüd järsku oma Pauli :D