Külastusi

Martes, 11.noviembre

Täiesti uskumatu lugu – üle pika pika aja toimusid täna hispaania keele tunnid. Meiega liitus nüüd ka Silvi(jah ta nimi on Silvi, mitte Silvia..arusaamatused käivad minuga mugavalt kaasas). Lugesime ühte teksti..see on see õpetliku sisuga ajalooline jutustus, ei mäleta kuidas nimetatakse. Täitsa tore sai :P Alates kümnest enam tunde ei olnud. Toimusid paraadi proovid. Täna punnisin unele vastu. Hakkasin kõik võimalike asju parandama-nõuluma :D Viisin suure hulga riideid pesumajja. Tädi ütles, et teeb kõik mis suudab, et mu jakki päästa :D aga ei garanteeri midagi.
Nikoliga mässasin. Ta on kole paha laps, üldse ei kuula kui teda keelatakse. Saab 25.november viie aastaseks ja käib juba koolis. Uurisin mammilt millal kellelgi sünnipäev on. Jose Luisil on 17.november ehk siis järgmine esmaspäev. Lähme pühapäeval kõik teda külastama. Päris kurb saab see sünnipäev tal see aasta olema.
Homme on siis see kaua oodatud paraad. Kooli ei ole, neljapäeval ka ei ole. Vajusin kuidagi moodi riietega risti voodisse magama. Öösel tuli Pavel mind üles äratama ja läksin korralikult magama.

Kommentaare ei ole: