Külastusi

Esmaspäev, 6.aprill

Tegime täna tõsiselt trenni. Pärast kahte tundi, kui kõik väsimusest põrandale pikali vajusid, hakkasid meil igasugu imelikud jututeemad tulema. Vahepeal tuli Santyle sinna mingi sõber külla. Me rääkisime ikka inglise keeles, sest teemad olid isiklikud ja no sellised naiste jutud :D ja mis me pärast teada saime? See tüüp, kes sinna tuli, on Usa’st..hetkel lihtsalt semana santa puhul siin puhkamas. Siis tahtsime kõik häbi pärast pea maa alla nügida. Paistab välja nagu ehtne ecuadorlane ja räägib hispaaniat ka nagu ecuadorlane, vat mis trikk.
Laupäeval oli Vicky ema sünnipäev. Oli suur pidu. Nagu alati, oli ka siis Vicky isa maani täis. Vicky ja ta õde kantseldasid teda tuppa magama, kui korraga isa Vickyt kallistada tahtis ja talle täiega peaga vastu nägemist andis. Nüüd on nina jälle katki.
Pärast kooli sain Pauliga kokku. Pidime homseks psüholoogias ühte filmi vaatama. Käisime läbi vähemalt neli filmipoodi enne kui selle leidsime. Läksime siis Pauli juurde vaatama, film oli nii igav et ma muudkui nokkisin magada. Tal tädi oli külas, tegi kooki, ma sõin suure suuga :D tegime Pauliga takosid. Ma vaatasin et ohoo ühe purgi sees on paprika salat. Kühveldasin seda ohtralt oma tako sisse. Võtsin apsu ja ühe sekundi jooksul väljendas mu nägu vist vähemalt kümmet erinevat emotsiooni. Polnud paprikas, oli hoopis see terav..no see paprika välimusega, aga väiksem ja hästi terav mmm pipar äkki ? ma ei tea, igatahes oli jube jube jube, põletas mind veel tund aega pärast.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Vicky on siis nagu michael jackson :D

Anu Juhken ütles ...

jaaaaaaaaaaa :D:D:D me ka teeme pidevalt nalja ta nina üle :D